Izjave naših zadovoljnih strank - reference

"Družba Converta d.o.o. opravlja za nas na podlagi sklenjenih pogodb naslednje storitve:
- Izterjavo neplačanih terjatev
- Izvensodno izterjavo terjatev
- Sodno izterjavo - sodne izvršbe
- Odkup zapadlih terjatev

Z njihovim delom smo zelo zadovoljni, saj so uspeli izterjati že veliko starih in zapadlih neplačanih terjatev od naših kupcev. Njihov pristop k delu je zelo profesionalen in natančen. Cene njihovih storitev so sprejemljive in korektne.
Posebej smo zadovoljni s načinom dela, da če ne uspejo izterjati terjatve, ne zaračunajo nič za njihove storitve."

Anton Kolbl
Tondach d.o.o.
Vodja finančno računovodskega sektorja


"Naše komunalno podjetje je zaradi trenutnega stanja in plačilne nediscipline potrebovalo podporo pri pridobivanju poplačil zapadlih terjatev. Naše stranke so tako fizične in pravne osebe, ki zaradi različnih razlogov niso poplačevale svojih obveznosti do naše družbe.

Specializirana družba Converta d.o.o., Ljubljana nam s svojim posredovanjem uspešno rešuje problematiko glede neplačanih zapadlih terjatev. Njihove storitve so glede na našo »občutljivo« področje kakovostne, do naših strank korektne in z individualnim pristopom dosegajo naša pričakovanja ter imajo pravi pristop reševanja naše problematike neplačevanja računov!

Zadovoljni smo in nas veseli, da se nismo odločili za izvršbe in da smo se odločili za tovrsten ukrep, kar se je izkazalo za najboljšo možno odločitev.

Ker je v Sloveniji prisotna velika plačilna nedisciplina tudi na našem področju, so njihove storitve več kot dobrodošle!
Priporočamo in predlagamo sodelovanje z družbo Converta d.o.o.! V bodoče bomo zagotovo še sodelovali!"

Franjo Kocen
Komunala Mežica, javno komunalno podjetje d.o.o.
direktor


"Recesija se v Sloveniji še kar zaostruje in svoje lovke neusmiljeno širi prav po našem, gradbenem sektorju.

Časi so hudi, težko je prodati blago, še težje dobiti kupnino. Poleg velike konkurence in posledično padanja cen nas vse skupaj teži še velika plačilna nedisciplina.
Na trgu smo prisotni čez 20 let in obstali smo in še vedno rastemo, ker smo vedno reagirali pravočasno.
Zato je že leto in pol naš poslovni partner Converta d.o.o. – kot zanesljiv partner in prava pomoč na področju izterjave zapadlih in nezapadlih terjatev."

Srečko Kalamar
Goričanka d.o.o.
direktor


"Converta d.o.o. je strokovno, resno in kakovostno podjetje, ki ima ugodne pogoje. Zelo sem bil zadovoljen z njihovim hitrim odzivom in faktoring je prišel do svojega pomena. So strokovni, hitri in v celoti so izpolnili naša pričakovanja. Prepričan sem, da bomo z njimi sodelovali tudi v prihodnje."

Bernard Primožič
Priber d.o.o.
direktor


"S podjetjem Converta d.o.o. v zadnjem času redno sodelujemo. Predvsem cenimo njihovo hitro odzivnost in prilagodljivost. Njihov individualni pristop je ključnega pomena za uspešno sodelovanje in zadovoljstvo naročnikov. Priporočam!"

Gregor Vreš
Landscape d.o.o.
direktor


»Regarding our cooperation in 2014 we would like to thank your team for the professionalism and fast solving problems.
We enjoy working with you and hoping for a fruitful long lasting cooperation in future.
Thank you.«
Marina, AL HAYA Hospital, Hurgada