Prednosti izvensodne mediacije za ohranjanje likvidnosti podjetja

Glede na trenutno stanje se veliko družb (tudi ki imajo že urejeno interno izterjavo) še preveč ukvarja z dolžniki (doma ali v tujini).

Ne verjamete? Potem preverite koliko terjatev imate zapadlih že več kot 30 dni.

Verjamemo, da imate ustaljeno prakso interne izterjave, kar pa še ne pomeni, da je optimalna in da naša podpora ne pride prav.

Splošno je znano, da storitev zunanje izterjave predstavlja optimalno rešitev med interno in morebitno nadaljnjo sodno izterjavo, istočasno pa prinaša nižje stroške in izboljša denarni tok.

Pri naši družbi Converta® so lahko zagotovljene hitrejše, učinkovitejše, ugodnejše, kakovostnejše in uspešnejše unovčevanje terjatev kakor preko sodišč in morebitnih odvetniških hiš – izvensodna mediacija je najboljša rešitev dandanes!

Izvensodna mediacija v primerjavi s sodno izterjavo pri naši družbi Converta® omogoča tudi prihranek, ker ni potrebno plačati sodnih taks ter drugih sodnih stroškov ( npr. sodne cenilce, sodne izvršitelje, rubežnike, itd.), doseže se pa lahko enak učinek: POPLAČILO TERJATEV!

Povsem lahko zaupate naši družbi Converta®, kajti smo mednarodno priznano podjetje in smo eno izmed vodilnih finančnih družb v Sloveniji za upravljanje s terjatvami ter delujemo doma ter v tujini - storitve nudimo v več kot 110 držav po svetu.

  • Unovčevanje terjatev je veliko več kot le poklicati stranko, ki ne plača
  • Upravljanje s terjatvami je eno izmed najbolj pomembnih elementov za ohranjanje likvidnosti
  • V današnjih časih morajo terjatve dobiti več pozornosti
  • Podjetja se ukvarjajte s svojo dejavnostjo, terjatve pa zaupajte naši specializirani družbi Converta®

Predlagamo, da nam zaupate nekaj terjatev v izvensodno mediacijo in vam bomo lahko dokazali naše argumente ter tako boste prejeli praktično izkušnjo glede sodelovanja z našo družbo Converta®.

Za pripravo najugodnejše ponudbe nam preko e-maila na info@converta.si pošljite seznam terjatev ali nas pokličite na 059 077 086.