Hrvaška

Izterjava terjatev na Hrvaškem (izvensodna, predsodna izterjava terjatev)

Imate dolžnika iz Hrvaške, ki se izogiba plačilu, sami pa ne veste kako dobiti plačano vašo terjatev? Isti dolžnik morda misli, da ne morete storiti veliko za poplačilo terjatve, saj je v drugi državi?

Morda si mislite, da je preveč drago in zapleteno izterjati terjatev na Hrvaškem? Prav tako ne poznate nobene profesionalne agencije za izterjavo terjatev ali odvetnika iz Hrvaške? Morda ne veste kako deluje pravni sistem na Hrvaškem glede vračila dolgov?

Sodelovanje z našo družbo (Converta d.o.o., družba za finančne rešitve) boste lažje rešili vaše težave z neplačanimi terjatvami iz Hrvaške!

Naše mednarodno podjetje vam nudi specializirane storitve izterjave dolga, ki jih potrebujete v tujini.

Nudimo vam rešitve s področja izterjave terjatev na Hrvaškem:

 • Predsodna, izvensodna izterjava terjatev brez tveganja stroškov – z nami imate stroške izterjave pod kontrolo!
 • Učinkovita mednarodna izvensodna izterjava terjatev v več kot 110 državah po vsem svetu, vključno z dolžniki iz Hrvaške.
 • Posvetite se vaši osnovni dejavnosti, za vas smo že poiskali dobre in zanesljive partnerje za uspešno izterjavo zapadlih terjatev
 • Poskusite obdržati vaše stranke? – Vlagamo veliko truda, da ne škodujemo vašim odnosom z vašimi strankami!
 • Ker nam je pomembno, da pridete do plačila vaših storitev, iščemo rešitve oziroma možnosti za uspešno poplačilo neporavnanih dolgov.
 • Izkušnje - imamo več kot 10 let izkušenj v izterjavi zapadlih terjatev, uspešno zaključenih izterjav na tisoče primerov zapadlih terjatev.
 • Naše članstvo v mednarodnem združenju CSA - smo člani najstarejšega združenja izterjave dolgov v Veliki Britaniji - (CSA-Credit Services Association).

Sodna izterjava na Hrvaškem

Razmišljate o začetku izterjave preko sodišča, vendar ne poznate odvetnikov Hrvaškem, ki imajo izkušnje z izterjavo terjatev preko izvršbe ali pravde? Se je izvensodna izterjava terjatev izkazala za neuspešno in ne veste kako naprej?

Imamo rešitev za vas:

 • Sodne izvršbe in pravde s predhodno oceno stoškov pravd: ker morate vedeti, kolikšna je ocena stroška, preden začnete s sodno izterjavo terjatev na Hrvaškem;
 • Učinkovite mednarodne sodne izterjave: prisotni smo v več kot 110 državah po vsem svetu z mrežo lokalnih odvetnikov, specializiranih za izterjave terjatev.

Potrebujete več razlogov, zakaj bi morali začeti sodelovati z nami?

 • Potrebujete izkušeno podjetje, ki je specializirano izterjavo terjatev, bonitete ocene ter upravljanje kreditnih tveganj
 • Želite se izogniti mukotrpnemu iskanju ustreznih odvetnikov, izterjevalnih agencij, katere vam bodo pomagale pri poplačilu vaših terjatev?
 • Želite delati na področju izterjave terjatev samo z enim zanesljivim partnerjem in ne z različnimi partnerji iz različnih držav?
 • Sedaj se lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost, mi pa se bomo ukvarjali z vašimi dolžniki
 • Zmanjšajte število vaših dolžnikov;
 • Prihranite svoj čas in svoj denar.

Bonitetna poročila o podjetjih iz Hrvaške

Sklepate posel s podjetjem na Hrvaškem o katerem ne veste veliko? Sprašujete se ali vam bo nova stranka sploh plačala ali dobavila naročeno? Zainteresirani ste za sodelovanje z naročnikom, s katerim ste že sodelovali, vendar sedaj ne veste če je še sposoben izpolniti svoje obveznosti? Sprašujete se, ali podjetje s katerim nameravate skleniti posel, sploh obstaja?

Pomagamo vam dobiti odgovore na zgoraj postavljena vprašanja s pomočjo bonitetnih poročil podjetij iz Hrvaške.

Prisotni smo po celem svetu bonitetno poročilo vam priskrbimo iz več kot 110 držav po vsem svetu

Zelo konkurenčne cene – za razumno nizko ceno boste lahko preverili svojo potencialno stranko

Izognete se lahko težavam z neplačili preverite finančno kondicijo vaše potencialne stranke, preden začnete s sodelovanjem

Lažje se boste odločali pri poslovanju – lažje odločanje ali boste začeli s poslovanjem ali ne

Omejite tveganja – zmanjšali boste tveganja, da ne ostanete brez poplačila za izvedeno storitev ali prodajo svojega produkta

Spoznali boste svojo stranko – če veste več o vaši stranki, se boste lažje odločali in se lažje izogibali težavam pri poslovanju

Več o tem >>