Izterjava terjatev v Nemčiji (izvensodna, predsodna izterjava terjatev)

Imate dolžnika v Nemčiji, ki se izogiba plačilu, sami pa ne veste kako dobiti plačano vašo terjatev? Isti dolžnik morda misli, da ne morete storiti veliko za poplačilo terjatve, saj je v drugi državi?

Morda si mislite, da je preveč drago in zapleteno izterjati terjatev v Nemčiji? Prav tako ne poznate nobene profesionalne agencije za izterjavo terjatev ali odvetnika iz Nemčije? Morda ne veste kako deluje pravni sistem v Nemčiji glede vračila dolgov?

Sodelovanje z našo družbo (Converta d.o.o., družba za finančne rešitve) boste lažje rešili vaše težave z neplačanimi terjatvami iz Nemčije!

Naše mednarodno podjetje vam nudi specializirane storitve izterjave dolga, ki jih potrebujete v tujini.

Delamo z lokalnimi partnerji!

Nudimo vam rešitve s področja izterjave terjatev v Nemčiji:

 • Predsodna, izvensodna izterjava terjatev brez tveganja stroškov – z nami imate stroške izterjave pod kontrolo!
 • Učinkovita mednarodna izvensodna izterjava terjatev v več kot 110 državah po vsem svetu, vključno z dolžniki iz Nemčije. Z vašimi dolžniki bo stopila v stik naša partnerska lokalna agencija za izterjavo iz Nemčije.
 • Posvetite se vaši osnovni dejavnosti, za vas smo že poiskali dobre in zanesljive partnerje za uspešno izterjavo zapadlih terjatev
 • Poskusite obdržati vaše stranke? – Vlagamo veliko truda, da ne škodujemo vašim odnosom z vašimi strankami!
 • Ker nam je pomembno, da pridete do plačila vaših storitev, iščemo rešitve oziroma možnosti za uspešno poplačilo neporavnanih dolgov.
 • Izkušnje - imamo več kot 10 let izkušenj v izterjavi zapadlih terjatev, uspešno zaključenih izterjav na tisoče primerov zapadlih terjatev.
 • Naše članstvo v mednarodnem združenju CSA - smo člani najstarejšega združenja izterjave dolgov v Veliki Britaniji - (CSA-Credit Services Association).

Sodna izterjava v Nemčiji

Razmišljate o začetku izterjave preko sodišča, vendar ne poznate odvetnikov v Nemčiji, ki imajo izkušnje z izterjavo terjatev preko izvršbe ali pravde? Se je izvensodna izterjava terjatev izkazala za neuspešno in ne veste kako naprej?

Imamo rešitev za vas:

 • Sodne izvršbe in pravde s predhodno oceno stoškov pravd: ker morate vedeti, kolikšna je ocena stroška, preden začnete s sodno izterjavo terjatev v Nemčiji;
 • Učinkovite mednarodne sodne izterjave: prisotni smo v več kot 110 državah po vsem svetu z mrežo lokalnih odvetnikov, specializiranih za izterjave terjatev.

Potrebujete več razlogov, zakaj bi morali začeti sodelovati z nami?

 • Potrebujete izkušeno podjetje, ki je specializirano izterjavo terjatev, bonitete ocene ter upravljanje kreditnih tveganj
 • Želite se izogniti mukotrpnemu iskanju ustreznih odvetnikov, izterjevalnih agencij, katere vam bodo pomagale pri poplačilu vaših terjatev?
 • Želite delati na področju izterjave terjatev samo z enim zanesljivim partnerjem in ne z različnimi partnerji iz različnih držav?
 • Sedaj se lahko osredotočite na vašo osnovno dejavnost, mi pa se bomo ukvarjali z vašimi dolžniki
 • Zmanjšajte število vaših dolžnikov;
 • Prihranite svoj čas in svoj denar.

Bonitetna poročila o podjetjih iz Nemčije

Sklepate posel s podjetjem v Nemčiji o katerem ne veste veliko? Sprašujete se ali vam bo nova stranka sploh plačala ali dobavila naročeno? Zainteresirani ste za sodelovanje z naročnikom, s katerim ste že sodelovali, vendar sedaj ne veste če je še sposoben izpolniti svoje obveznosti? Sprašujete se, ali podjetje s katerim nameravate skleniti posel, sploh obstaja?

Pomagamo vam dobiti odgovore na zgoraj postavljena vprašanja s pomočjo bonitetnih poročil podjetij iz Nemčije.

Prisotni smo po celem svetu – bonitetno poročilo vam priskrbimo iz več kot 200 držav po vsem svetu

Zelo konkurenčne cene – za razumno nizko ceno boste lahko preverili svojo potencialno stranko

Izognete se lahko težavam z neplačili preverite finančno kondicijo vaše potencialne stranke, preden začnete s sodelovanjem

Lažje se boste odločali pri poslovanju – lažje odločanje ali boste začeli s poslovanjem ali ne

Omejite tveganja – zmanjšali boste tveganja, da ne ostanete brez poplačila za izvedeno storitev ali prodajo svojega produkta

Spoznali boste svojo stranko – če veste več o vaši stranki, se boste lažje odločali in se lažje izogibali težavam pri poslovanju

Več o tem >>

Kontaktirajte nas še danes!