izterjave v tujini

Predsodna izterjavaNeplačani računi v mednarodni trgovini so lahko eden najbolj zahtevnih in dragih izzivov s katerimi se srečate pri svojem poslovanju. Če se tega problema ne lotite pravočasno in pravilno, lahko to resno vpliva na vaše poslovanje – denarni tok, finančne izkaze, kreditno oceno, ugled, itd.. Uporaba zanesljive agencije za izterjavo terjatev je pomembna in vedno bolj postaja standard v mednarodni trgovini. Pomaga vam, da ohranite pod kontrolo stroške in predstavlja uspešen način reševanja zapadlih terjatev.

 

 


 

  Kdo smo mi?

Mednarodne izterjaveConverta je mednarodna agencija za izterjavo terjatev, specializirana za upravljanje in izterjavo zapadlih terjatev do pravnih in fizičnih oseb, prestrukturiranja dolga, sodne postopke ter bonitetne ocene. Z več kot 10 let izkušenj, nudimo rešitve s področja upravljanja in izterjave terjatev širokemu krogu podjetij iz celega sveta. Naš moto je, da ponujamo svojim strankam oprijemljive rezultate na podlagi odkritega, zanesljivega ter poštenega pristopa k reševanju odprtih terjatev. Naša izkušena ter predana ekipa profesionalcev, z ustrezno informacijsko podporo, nam omogoča učinkovito upravljanje portfeljev zapadlih terjatev vseh starosti, tipov oziroma karakteristik.

 


 

Ključna dejstva & številke

Izterjava

 • Specializirani za mednarodne izterjave, prestrukturiranje dolgov, sodne postopke ter bonitetne ocene.
 • Imamo več kot 10 let izkušenj.
 • Prisotni v več kot 110 državah po celem svetu preko obširne globalne mreže partnerjev.
 • Lokalni pristop-vašega dolžnika iz druge države, kontaktira naš lokalni partner iz iste države.
 • Naše stranke prihajajo iz zelo različnih industrij in trgov.
 • Nudimo stalno in zanesljivo podpora strankam.
 • Imamo visoko izkušene, strokovne sodelavce.
 • Z izterjavo začnemo že 24 ur po predaji posameznega primera.
 • Komunikacija z dolžniki preko različnih kanalov: elektronska pošta, telefon, SMS, obiski, …

 


 

Naše storitve v več kot 110 državah po celem svetu:

 

Predsodna izterjava

Nudimo aktivnosti na podlagi večletnih izkušenj v pogajanjih, znanj s področja prava in računovodstva, informacijske tehnologije, psihologije ter razvitih procedur, da pridobimo plačila za vas. Storitve vključujejo klicne centre, obiske na terenu, skrbne preglede, …


Sodna izterjava

Kadar predsodna izterjava ne pripelje do rezultata, vam v primeru vaše pozitivne odločitve svetujemo s pomočjo tujih specializiranih odvetnikov pri začetku in vodenju sodnih postopkov, vključno z izvršbami


Iskanje dolžnikov

Svetujemo vam pri iskanju novih podatkov o dolžnikih, ki so se preselili oziroma spremenili kontaktne podatke.


Kreditna poročila

V kolikor bi želeli vedeti več o potencialnem ali obstoječem poslovnem partnerju, vam lahko pomagamo s pridobitvijo kreditnega poročila za podjetja iz celega sveta.


Svetovanja

V kolikor potrebujete dodatne informacije ali znanja glede izterjave terjatev, prestrukturiranja vam lahko pomagamo z našim svetovanjem

Tekom celotnega postopka izterjave vas obveščamo o njegovem poteku. Prav tako vas obveščamo o morebitnih dodatnih stroških, pred njihovim nastankom.

 


Vaše ključne prednosti

 • Izterjava terjatevEn kontakt za vse vaše zapadle terjatve, kjerkoli po svetu. Ne izgubljajte časa z iskanjem zanesljivih partnerjev.
 • Naša močna pozicija je zasluga izkušenih, visoko kvalificiranih specialistov, prisotnosti lokalnih partnerjev na tujih trgih kot tudi poznavanja mediacij ter pogajanj katerih namen je, da se lahko, tudi v primeru koriščenja naših storitev izterjave, ohrani poslovno sodelovanje med upnikom in dolžnikom.
 • Naši tuji partnerji imajo dolgoletne izkušnje z izterjavo zapadlih terjatev in zelo dobro poznajo lokalne trge, pravo ter običaje. Garantiramo globalno prisotnost s pomočjo lokalnih partnerjev.
 • Brez jezikovnih ovir. O vaših tujih terjatev se z nami pogovarjate v slovenskem jeziku
 • Naše storitve prilagodimo vašemu podjetju v največji možni meri.

 


 

Za več informacij:

 

Mediacija
Converta d.o.o.
Ulica Jožeta Jame 12, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 432 32 00
Email: info@converta.si