IZDELAVA SPLETNIH STRANI V RAZLIČNIH CMS

IZDELAVA SPLETNE STRANI V LASTNEM CMSju: CONVERTA, d.o.o., Ljubljana

Izdelava spletne strani v različnih CMS

Zgradba spletnih strani se med seboj razlikuje. Obstaja več vrst orodji in programskih jezikov, v katerih se lahko postavi spletno stran. Ker imajo različne prednosti in slabosti, je dobro poznati razlike. Izdelava spletne strani v wordpress cmsju pomeni, da lahko spletno stran ureja vsak, saj večina izdelovalcev spletnih strani obvlada ta cms. Izdelava spletne strani v dreamweaverju ima drugačne prednosti. Prav tako izdelava spletne strani v lastnem cmsju. Večina strank se odloča za izdelavo v wordpressu, saj je najbolj univerzalen in je najcenejše dodajat različne gradnike. Ravno zaradi tega pa je najbolj izpostavljen vdorom. Naše podjetje je izdelalo lasten cms, ki je prijazen uporabnikom in deluje brezhibno.

Vsisi
 
Converta

Izterjajte svoje terjatve s pomočjo podjetja CONVERTA, d.o.o.

Podjetje se ukvarja z isterjavami, mednarodnimi izterjavami, upravlanjem s terjatvami, svetovanjem, preverjanjem bonitetnih ocen podjetji, mednarodnimi stečaji ter stčaji v Sloveniji. Njihove storitve zajemajo predvsem podporo podjetji, ki želijo zmanjšati možnost za zapadlost terjatev, pomagajo pa tudi pri že zapadloih terjatvah. Podjetje se ukvarja tudi z verižnimi terjatvami in pripravo izobraževanj.

 

Kako CMS vpliva na ceno izdelave spletne strani.

Izdelava spletne strani je projekt, ki ga podjetje izpelje na vsakih nekaj let. Ker je na spletu veliko različne ponudbe, je potrebno biti previden pri izbiri CMSja na katerem bo spletna stran temeljila. Izdelava spletne strani z wordpressom je zagotovo najcenejša. Prav tako je wordpress najbolj uporabljan cms, kar pomeni, da lahko spletno stran spreminja in nadgrajuje skoraj vsak izdelovalec spletnih strani. Vendar pa se zaradi varnosti ljudje radi odločajo za CMSje, ki jih podjetja razvijajo sama. Na VSI.SI smo izdelali lasten CMS, ki je varen in pregleden.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Life Center Izdelava spletne strani Oblč Izdelava spletne strani Mi elektronika Izdelava spletne strani Peskovnik življenja Izdelava spletne strani Zobozdravstvo Pohlen Izdelava spletne strani Dimniki Zupanc

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.